30
Jun

Майкъл Болтън изпълни с неотслабващ глас НДК.

   Публикувано от: Петър Иванов   в категория: Общество и свят

Michael_BoltonТази вечер от 20:00 ч. зала 1 на НДК събра стотици фенове на легендарния певец. Концертът е част от световното му турне “The Very Best of Me”, посветено на сборния му едноименен албум.

Публиката търпеливо очакваше появата му, на няколко пъти подканящи го с ръкопляскания. Към 20:30, когато вече се долавяха частично недоволни мърморения, Майкъл Болтън излезе на сцената съпроводен от своите музиканти. Седящите фенове изпълниха залата с ръкопляскане и затаиха дъх в очакване на песните, завладели техните сърца.

Концертът, явно замислен в стил самото развитие на певеца през годините, започна с някои от най-ранните му парчета.

При изпълнение на песен, вдъхновена и в чест на великия Лучано Павароти, гласът на певеца сякаш достигна границите на Вселената и малко хора останаха в седнало положение. А когато Болтън се появи изненадващо посред залата, вече всички бяха на крака съпровождащи го с ръкопляскания и припявайки на песните му.

Певецът често разказваше за дадена своя песен и как я е създавал или е бил подтикнат да я изпълни. Освен блестящите си парчета, Майкъл Болтън забавляваше публиката на моменти и с хумористични изказвания относно своето творчество.

От леко приспивно начало, концертът сякаш претърпя няколко метаморфози и със засилване на темпото градусите преминаха границите, достигайки до блестящ финал и неотслабващо желание на публиката за бис.

След около два часа, изпълнени с хумор и блестящи песни от Майкъл Болтън и компания, певецът се сбогува със своите фенове под бурни и неспирни ръкопляскания.


Прочетено: 5,357

Хмм...БиваДобреИнтересноИнтригуващо Оценено 2 пъти, средна оценка: 5.00 от 5,00.
Loading ... Loading ...

Тагове: ,

Тази статия бе въведена в Tuesday, June 30th, 2009 в 23:30 и е публикувана в категория Общество и свят. Вземи RSS 2.0.

Дайте мнение

Име (задължително)(*)
И-мейл (няма да бъде побликуван) (задължително) (*)
Интенет страница
Мнение